0,8) in genomische regio van ongeveer 50 kb of minder

Terwijl verbindingsevenwichtsafwijking vervalt als functie van genomische afstand genoomgebieden binnen genen vertoonden grotere verbindingsevenwichtsafwijking en grotere variatie in verbindingsevenwichtsafwijking opzichte intergene gebieden. Identificatie van haplotype blokken kunnen karakteriseren de meest voorkomende haplotypen. Hoewel haplotype maximale blokgrootte is dan 1 Mb, gemiddelde blokgrootte was 26-113 kb door verschillende definities die groter is dan die waargenomen bij de mens (ongeveer 10 … kb) was.

Effectieve populatie omvang van de bevolking melkvee werd geschat uit verbindingsevenwichtsafwijking tussen single nucleotide polymorfisme marker paren in verschillende haplotype bereiken. Snelle vermindering van effectieve populatiegrootte van melkvee werd afgeleid uit verbindingsevenwichtsafwijking de laatste generaties. Dit resultaat betekent een verlies van genetische diversiteit door het hoge percentage inteelt en hoge intensiteit selectie bij melkvee.

Het patroon in deze studie aangegeven allelische associatiestudies in de huidige melkveepopulatie kan worden benut mapping oplossing te verfijnen. Veranderingen in de effectieve populatiegrootte tijdens de vorige generaties impliceren een noodzaak van de plannen om polymorfisme in de bevolking Holstein handhaven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>