De modificatie van verschillende gezicht elementen in een samengestelde tekening beïnvloedt de betrouwbaarheid ten opzichte van het overeenkomstige foto

Veranderingen in verschillende gezicht elementen zijn de oorzaak van deze vermindering in overeenstemming, wanneer onderzocht door beide geslachten. De resultaten van een eerste test suggereren: ongeacht het geslacht van het observeren van onderwerp, de hoogst gewaardeerde foto (beschouwd als de meest soortgelijk) was de originele foto. Het gezicht met een verkorte neus hoogte (n-sn) opgenomen als minst vergelijkbaar met de oorspronkelijke.

In de tweede test, verkregen deze foto het laagste aantal punten, ongeacht het geslacht van de te onderzoeken onderwerpen ‘. In het onderzoek van de groep van de vrouwen, werd de foto met gewijzigde bigonial breedte (go-go) laag beoordeeld. In de groep van de mannen de foto met een verkorte interocular breedte … (nl-nl) verscheen slecht betrouwbaar.

In het geval van vrouwen, is de gelijkenis van de samengestelde tekening om de foto minst getroffen door het verkorten van de mond breedte (ch-ch), terwijl bij mannen, door de daling van de neus breedte (al-al).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>