Vergeleken met de studie van de windmolenparken wereldwijd

De hoge mate van hernieuwbaarheid van windenergie in China wordt geïllustreerd door een case study van niet-hernieuwbare energie kosten en de uitstoot van broeikasgassen tot een typisch windpark in Guangxi. De rekening voor de levenscyclus van de componenten productie en transport, installatie, bediening, onderhoud, demontage en verwijdering is gebaseerd op de uitvoering intensiteiten van niet-hernieuwbare energiegebruik en de uitstoot van broeikasgassen door een milieu-extended input-output analyse voor typische grondstoffen in de Chinese economie .

De niet-hernieuwbare energie kosten en de uitstoot van broeikasgassen worden geschat respectievelijk als 0.047MJ en 0.002kgCO 2 -equivalent voor 1mj van elektriciteit door het windpark plant, respectievelijk 56 en 108 keer minder dan die … van de gemiddelde kolencentrale in China . Gezien de dominantie van steenkoolcentrales, is de niet-hernieuwbare energie besparing geschat op 1.22E + 10mj tijdens zijn 20 jaar operationele periode, terwijl de vermindering van de uitstoot van broeikasgassen zijn 1.03E + 09kg CO 2 -equivalent door het windpark bestudeerd.

Vergeleken met de studie van de windmolenparken wereldwijd, de niet-hernieuwbare energie kosten intensiteit van de Chinese 1.25MW windturbines is in de mediaan bereik en de BKG emissie-intensiteit is aan de onderkant van de schaal. De concrete resultaten van essentieel belang beleidsvorming implicaties ondersteunend voor een verdere verspreiding van windenergie technologie in China.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>