Dit onderzoek gebruikt een varkensmodel de haalbaarheid zien

Abstract
10,1097 / 00005537-199902000-00013.abs
Doelstelling: Dit onderzoek gebruikt een varkensmodel de haalbaarheid zien van endoscopische procedures in de nek met behulp van standaardtechnieken momenteel toegepast in preperitoneale endoscopie in de buik vast.

Studie ontwerp; Het is een pilot studie die als case series. Methodes: Tien dieren werden onderworpen aan diepe cervicale fascia dissectie anterieure met behulp van standaard endoscopische instrumentatie. Resultaten: Balloon dissectie en CO2 insufflatie stelt een aantal problemen: CO2 gas dissectie in de borst, CO2-gas embolie in de veneuze circulatie, occlusie van de halsslagader en beperkte visualisatie veroorzaken verhoogd risico op letsel aan aangrenzende constructies.

Conclusie: Deze kwesties moeten worden aangepakt voordat een dergelijk … methode Veilig bij de mens kunnen worden gebruikt. Echter, met verder onderzoek en ontwikkeling, endoscopische nek operatie ooit werkelijkheid geworden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>